19 Mayıs Gençlik Bayramında Soner Sarıkabadayı gençleri coşturdu

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Bursa’da Atatürk stadında konser verdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi gençlere bir sürpriz yaparak 19 mayısta gençleri Soner Sarıkabadayı ile buluşturdu....

20 Mayıs 2017 Cumartesi 03:13
19 Mayıs Gençlik Bayramında Soner Sarıkabadayı gençleri coşturdu

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Bursa’da Atatürk stadında konser verdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi gençlere bir sürpriz yaparak 19 mayısta gençleri Soner Sarıkabadayı ile buluşturdu. 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramında Bursa’da konser veren Soner Sarıkabadayı milli bayram için "onuncu yıl marşı" ve "İzmir’in dağlarında çiçekler açar" gibi marşlarda söylemeyi eksik etmedi.Bursa’da büyük ilgiyle karşılanan Soner Sarıkabadayı yaklaşık 2 saat sahnede kalarak gençleri şarkılarıyla coşturdu.

banner380
Soner Sarıkabadayı,"Büyükşehir Belediyesi’ne ve Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bugün burada Atatürk’ü Anma ve Gençlik bayramını kutlayacağız. Heyecanla sahneye çıkmayı bekliyorum. Sahnede çok güzel bir performans yapmak istiyorum. İnşallah çok keyif alacak Bursalılar. Yeni şarkılarım var. Onları yavaş yavaş eriteceğim. Değerli sanatçılarımıza da şarkılarım var. Zaman içerisinde onları hazırlayıp sizlerin huzuruna sunmak istiyorum"dedi.Son olarak Neşet Ertaşın "uzun ince bir yoldayım" şarkısını seslendirerek konserine son verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<