banner359

Bakan Yardımcılıklarına Atamalar

Bakanlıklara yapılan bakan yardımcılığı atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Veysi Kaynak, Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Alaattin Büyükkaya, Bilim Sanayi...

12 Eylül 2014 Cuma 09:10
Bakan Yardımcılıklarına Atamalar
Bakanlıklara yapılan bakan yardımcılığı atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı.
Buna göre Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Veysi Kaynak, Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Alaattin Büyükkaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Davut Kavranoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Muhammet Balta, Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Ali Naci Koru, Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Adnan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Metin Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Kutbettin Arzu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Fatih Metin getirildi. İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Vali Osman Güneş, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Mehmet Ceylan, Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Abdullah Erdem Cantimur, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Orhan Erdem, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Hasan Kemal Yardımcı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Nurettin Akman, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Yahya Baş atandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<