banner359

Barışın sesi Nilüfer’de yankılanacak

21 Eylül Dünya Barış Günü’nde Nilüfer’de barış mesajları verilecek. Kardeş Türküler ve Candan Erçetin, şarkılarını barış için söyleyecek.Dünya Barış Günü kutlamaları, 21 Eylül Çarşamba günü saat 16.00’da düzenlenecek...

19 Eylül 2016 Pazartesi 15:09
Barışın sesi Nilüfer’de yankılanacak
21 Eylül Dünya Barış Günü’nde Nilüfer’de barış mesajları verilecek. Kardeş Türküler ve Candan Erçetin, şarkılarını barış için söyleyecek.
Dünya Barış Günü kutlamaları, 21 Eylül Çarşamba günü saat 16.00’da düzenlenecek Barış Oturumu ile başlayacak. Nilüfer Barış Meclisi’nde gerçekleşecek oturumda kent konseyleri ve sivil toplum kuruluşları barış mesajlarını paylaşacak. Program, saat 20.30’dan itibaren Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda konserlerle devam edecek. “Sen gel ki barış gelsin” sloganıyla Kardeş Türküler konser verecek. Candan Erçetin de konuk sanatçı olarak yer alacak. Kardeş Türküler ve Candan Erçetin parçalarını barış için söyleyecek.
"Barış İçin Müzik Nilüfer Orkestrası" Projesi’ne katılan 90 çocuktan 40’ı da 21 Eylül’de Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alacak. 3 aydır eğitim alan çocuklar bu süre içinde çalıştıkları 4 parçayı barış için seslendirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<