banner359

“Deliysem Deliyim De” filmi ekibinden Çağlayan’a ziyaret

“Deliysen Deliyim De” isimli sinema filminin oyuncuları, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.Komedi tarzındaki filmin çekimleri, Bursa’nın Orhangazi ilçesinin Keramet Ilıca ve Gürle Mahallesi ile Yalova’da bir köyde...

06 Ekim 2016 Perşembe 12:29
“Deliysem Deliyim De” filmi ekibinden Çağlayan’a ziyaret
“Deliysen Deliyim De” isimli sinema filminin oyuncuları, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.
Komedi tarzındaki filmin çekimleri, Bursa’nın Orhangazi ilçesinin Keramet Ilıca ve Gürle Mahallesi ile Yalova’da bir köyde devam ediyor. Film ekibi, Başkan Neşet Çağlayan’a çekimlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ali Sürmeli ve Yakup Yavru’nun baş rollerini paylaştığı filmde Coşkun Göğen, Hakan Eksen, Sinan Menger ve Selahattin Taşdöğen gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor. Senaryosu Gökhan Keskin’e ait olan filmin yapımcılığını İsmail Boyraz, yönetmenliğini ise Gökhan Keskin ve Demet Sert Ercan yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<