banner359

İlhan İrem 30 Yıl Sonra Bursa’da

05 Haziran 2016 Pazar 11:27
İlhan İrem 30 Yıl Sonra Bursa’da
Türkiye’nin en uzun soluklu kültürel etkinliği olma özelliği taşıyan ‘55. Uluslararası Bursa Festivali’, usta sanatçı İlhan İrem’i ‘Yıllardan Sonra’ adlı konseriyle son buldu. 30 yıl aranın ardından memleketi Bursa’da sevenleriyle bir araya gelen usta sanatçı ayakta alkışlandı.
55. Uluslararası Bursa Festivali, kapanış konserinde 30 yıl aranın ardından İlhan İrem’i Bursalı hayranlarıyla buluşturdu. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda yoğun sevgi seliyle karşılanan İrem, biletleri, satışa çıktığı ilk günlerde tükenen ve merakla beklenen konserinde, duygusal anlara adını yazdırdı. İrem, ‘Yıllardan Sonra’ adlı konseriyle bir araya gelen hayranlarına en güzel şarkılarıyla seslendi. Sanatçı, ilk şarkılarını yazdığı Bursa’da sevenleriyle doyasıya hasret giderdi. Uzun yıllardır popüler kültüre ait hiçbir ortamda yer almayan sanatçı, Bursa’da düşsel bir atmosferde gerçekleşen konseriyle gönülleri bir kez daha fethetti. Muhteşem konserin sonunda hayranlarının alkışlarıyla ödüllendirdiği İlhan İrem, adını, festivalin tarihine altın harflerle yazdırdı. Festivalin ikinci etabı olan ‘30. Uluslararası Bursa Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’ ise 7 - 12 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<