banner359

Lindsay Lohan Müslüman mı oldu?

Skandallarıyla ABD magazin basının gündeminden düşmeyen Hollywood yıldızı Lindsay Lohan Müslüman olduğu ileri sürüldü. İddiaya gerekçe de Lohan’ın elinde görülen Kur’an’i Kerim.ABD basının gündeminden bir türlü düşmeyen Hollywood...

14 Mayıs 2015 Perşembe 11:59 2015-05-14 12:18:23
Lindsay Lohan Müslüman mı oldu?

Skandallarıyla ABD magazin basının gündeminden düşmeyen Hollywood yıldızı Lindsay Lohan Müslüman olduğu ileri sürüldü. İddiaya gerekçe de Lohan’ın elinde görülen Kur’an’i Kerim.
ABD basının gündeminden bir türlü düşmeyen Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, geçtiğimiz aylarda işlediği bir trafik suçu yüzünden kamu hizmetinde çalışma cezasına çarptırılmıştı. ABD’li yıldız Lindsay Lohan, cezası kapsamında çalıştığı New York’taki okula giderken Kur’an Kerim’in İngilizce çevirisiyle objektiflere takıldı. Fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından Lohan’ın Müslüman olduğu iddia edildi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran fotoğrafın ardından Lohan henüz bir açıklama yapmadı.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.05.2015 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<