O karara isyan etti!

Sirkeci’de 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren’in öldüğü arabalı vapur kazasına ilişkin görülen davanın bilirkişi raporu ünlü oyuncu Bergüzar Korel’i isyan ettirdi.Sirkeci’de 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi...

01 Şubat 2015 Pazar 13:30
O karara isyan etti!
Sirkeci’de 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren’in öldüğü arabalı vapur kazasına ilişkin görülen davanın bilirkişi raporu ünlü oyuncu Bergüzar Korel’i isyan ettirdi.
Sirkeci’de 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren’in öldüğü arabalı vapur kazasında mahkemeye ulaşan ikinci bilirkişi raporunda, anne Ebru Güleren Yılmaz, kazayı önleyici 5 hareketi yapmadığından yüzde 45 kusurlu bulunmuştu. Bilirkişi raporu ünlü oyuncu Bergüzar Korel’i isyan ettirdi.
Ünlü oyuncu, Instagram hesabından avukatın yaptığı açıklamayı paylaşarak fotoğrafın altına: "Bir aileyi yok ettiniz yetmedi! Şimdi de evladının özlemiyle hayata tutunmaya çalışan bir anneyi onun ölümünden sorumlu tutuyorsunuz. Kapağı açık hareket eden geminin kaptanını değil, o gemiye alelacele bindirilen o anneyi suçluyorsunuz! Üstelik ilk bilirkişi raporunda kaptan \%100 asli kusurlu bulunmuşken... O ikinci rapora imza atanlar... O rapora imza atıp, bu yalana ortak olanlar, dilerim ki Ebuşumuzun akıttığı her gözyaşında vicdan azabından boğulun. Boğulun ki anlayın, o karanlık sularda evladı ellerinden kayıp giden o annenin ne hissettiğini." yorumunu düştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<