banner359

Sefa Doğanay Kamyoncuları Gülme Krizine Soktu

Bursa’da kamyoncularla buluşan stand-up sanatçısı Sefa Doğanay, kamyoncuları gülme krizine soktu.Bir motoryağı firmasının tanıtımı için Kestel Kamyon Garajı’nda şoför esnafıyla buluşan komedyen Sefa Doğanay, yaptığı taklitlerle...

04 Eylül 2015 Cuma 16:34
Sefa Doğanay Kamyoncuları Gülme Krizine Soktu
Bursa’da kamyoncularla buluşan stand-up sanatçısı Sefa Doğanay, kamyoncuları gülme krizine soktu.
Bir motoryağı firmasının tanıtımı için Kestel Kamyon Garajı’nda şoför esnafıyla buluşan komedyen Sefa Doğanay, yaptığı taklitlerle kamyoncuları kahkahalara boğdu. Yaptığı birbirinden farklı ünlülerin taklitleriyle şoförlere kahkaha dolu anlar yaşatan Doğanay, zaman zaman kamyoncuları sahneye alarak onlara espriler yaptı. Kamyoncular, komedyen Sefa Doğanay’ın esprileriyle neşeli dakikalar yaşadı. Doğanay, kendisini dinleyen kamyonculara çeşitli hediyeler dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<