Urfa’da Atiye Rüzgarı

Bir yıl önce dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini Şanlıurfa halkının ayağına getiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ilk yaş gününü sevilen sanatçı Atiye ile kutladı. Şarkıları, yorumu ve sempatik tavırlarıyla son...

09 Kasım 2014 Pazar 15:15
Urfa’da Atiye Rüzgarı
Bir yıl önce dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini Şanlıurfa halkının ayağına getiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ilk yaş gününü sevilen sanatçı Atiye ile kutladı.
Şarkıları, yorumu ve sempatik tavırlarıyla son dönemlerin en çok konuşulan genç yıldızlarından Atiye, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.
Yorumculuğunun yanı sıra besteci ve söz yazarı kimliğiyle müzik kariyerini başarıyla sürdüren Atiye, muhteşem sahne performansıyla hayranlarının gönlünü fethetti. Sevilen sanatçı, imza günü etkinliğinde seslendirdiği, “Soygun var”, “Uyan da gel”, “Ya habibi” adlı popüler şarkılarıyla Şanlıurfa Piazza AVM ziyaretçilerine müzik ziyafeti çekti. Hayranları da sanatçının şarkılarına eşlik etti. Sesinin yanı sıra danslarıyla da izleyenleri coşturan Atiye, hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu. Atiye’nin şarkılarıyla coşan AVM ziyaretçileri, genç sanatçıya eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadılar.

HAYRANLARINA İMZA DAĞITTI
Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Atiye, buz pisti çevresini dolduran Şanlıurfalıların uzattığı elleri geri çevirmedi. Mümkün olduğunca fazla hayranının elini tutmak için buz pistini birkaç kez turlayan Atiye, verdiği mini konser sonrasında bol bol imza dağıttı.

PASTA KESTİLER
Atiye, hayranlarıyla son dönemin sosyal medya modasına uyarak selfie de çektirdi. Gördüğü büyük ilgi karşısında sevincini gizleyemeyen Atiye, ilk geldiği Şanlıurfa’da sevenlerinin çokluğunu görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.
Sanatsal, sosyal ve kültürel aktiviteleriyle kent yaşamını renklendiren Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki Atiye fırtınasına alkış ve tezahürat yağmuru eşlik etti.
Konser bitiminden sonra Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 1’inci yaş günü pastasını da AVM Müdürü Mehmet Varışlı ve AVM’deki mağaza yetkilileri, sanatçı Atiye ile birlikte kesti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<