Kurtlar Vadisi ekibinden sürpriz proje

Kurtlar Vadisi ekibinden yepyeni bir dizi geliyor

08 Aralık 2014 Pazartesi 10:35 2014-12-08 10:37:32
Kurtlar Vadisi ekibinden sürpriz proje
Kurtlar Vadisi'nin ekibi yeni bir  dizi hazırlıyor. Selçuklu dönemini anlatacak olan dizide Haşhaşiler, Hasan Sabbah, Alparslan, Ömer Hayyam gibi karakterler yer alacak. 
Kurtlar Vadisi'ni yapan Pana Film'in yeni projesinin konusu 'Haşhaşiler' olacak.

Kulislere sızan bilgilere göre, proje Selçuklu İmparatorluğu’nun en görkemli dönemlerini anlatacak. Yapımda Alparslan, Hassan Sabbah, Nizam-ül Mülk ve Ömer Hayyam gibi karakterler de yer alacak.

Yeni dizinin en ilginç detayı ise  Haşhaşiler olacak tabii ki...

Hassan Sabbah’ın liderliğini yaptığı 'Haşhaşi'lerin teşkilatının da Selçuklular'a yönelik faaliyetlerinin de anlatılacağı dizide Alamut Kalesi de var.

Pana Yazım Grubu tarafından kaleme alınan yapımın tarih danışmanlığını Prof. Dr. Mehmet Çelik yapıyor. Oyuncu kadro sır gibi saklanan yapımın yakında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Pana Film’in yakın dönem planları arasında  dizi projesi ile birlikte ‘Alparslan’ konulu bir film de yer alıyor. (Radikal)

Son Güncelleme: 08.12.2014 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<