49 Kişinin Kurtarılmasıyla Ilgili Konuştu

MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, “Vatandaşlarımızın sağ selamet, burunları bile kanamadan ülkemize gelmiş olmaları, ailelerine kavuşmuş olmaları hepimizi sevindiren bir sonuçtur” dedi.Adana’nın Kozan ilçesinde Türkiye Kamu Çalışanları...

21 Eylül 2014 Pazar 23:18
49 Kişinin Kurtarılmasıyla Ilgili Konuştu
MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, “Vatandaşlarımızın sağ selamet, burunları bile kanamadan ülkemize gelmiş olmaları, ailelerine kavuşmuş olmaları hepimizi sevindiren bir sonuçtur” dedi.
Adana’nın Kozan ilçesinde Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kozan Şubesi tarafından düzenlenen "Zulme Gülen Adam Engin Alan" konulu konferansa katılan MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, IŞİD tarafından alıkonulan 49 kişinin 101 gün sonra serbest kalmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Alan, “Ne şekilde olmuş olursa olsun bu vatandaşlarımızın içlerinde çocuklar var. Bu vatandaşlarımızın sağ selamet, burunları bile kanamadan ülkemize gelmiş olmaları, ailelerine kavuşmuş olmaları bizim hepimizi sevindiren bir sonuçtur ve bundan hiç tereddüt yok. Şimdi bu nasıl oldu, neden oldu onlar kendileri de birisi operasyon diyor, biri çok çalıştık diyor, birisi de bir şey söylüyor? Dolayısıyla bu konuda çok spekülasyonlar olacaktır ancak ben şunu söylemek istiyorum artık bugünün dünyasında hiçbir şey gizli kalmaz. Çok yakında bu işin nasıl olduğu da ortaya çıkacaktır diye değerlendiriyorum” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı oynanan oyunlarda hiç kimsenin masum olmadığını ileri süren Alan, "Biz ne olursa olsun devletimize, milletimize kırgın değiliz. Biz yaşadıklarımızı devletimize, milletimize helal ediyoruz, yeter ki onlara bir zeval gelmesin” dedi.
Türkiye’yi içinde bulunduğu bu zor ve belalı süreçten çıkararak selamete kavuşturacak tek çarenin MHP iktidarı olduğunu söyleyen Alan, “Yaklaşan genel seçimler Türkiye’nin gelecek 40-50 yılını etkileyecek en önemli olay olacaktır. O nedenle önümüzdeki 7-8 aylık süreçte, tüm dava arkadaşlarımız, ülküdaşlarımız, parti teşkilatlarımız, ocaklarımız belki de bundan önceki 45 yıldan daha fazla çalışmak zorundayız" diye konuştu.
Konferansa MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Milletvekilleri Ali Halaman ve Seyfettin Yılmaz, MHP İlçe başkanı Mehmet Sevgili, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular ile çok sayıda partili, vakıf üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<