banner359

Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Adıyaman’da katıldığı bir programda CHP’den AK Parti’ye geçen Salih Fırat’a ağır hakarette bulundu. Ağbaba, isim vermeden Fırat’ı kastederek, "Hırsızlığın sadece...

20 Ekim 2014 Pazartesi 17:46
Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Adıyaman’da katıldığı bir programda CHP’den AK Parti’ye geçen Salih Fırat’a ağır hakarette bulundu. Ağbaba, isim vermeden Fırat’ı kastederek, "Hırsızlığın sadece cepten para çalmak olmadığını Meclis kürsüsünde sizlerin oyunu çalan o soysuza söyledik" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, belediye konferans salonunda partililere hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti’li Milletvekili Salih Fırat’ı sert bir dille eleştirdi. CHP’den milletvekili seçilen ve daha sonra AK Partiye geçen Salih Fırat’ın oy hırsızlığı yaptığını ve bunu Mecliste kendi yüzüne de söylediğini kaydeden Ağbaba, eleştirisinin tozunu arttırarak, Salih Fırat’a yönelik ’soysuz’ ifadesini kullandı.
Veli Ağbaba partililere yaptığı konuşmasında şu cümleleri kullandı: “Şunu bilin ki, Adıyaman’ın önemini, kıymetini biliyoruz. Partimizin geçmişte yaptığı hataları bir kez daha yapmayacağız bunu söylemek istiyorum. Ve haklarınızı koruyoruz mecliste. Haklarınızı koruyoruz ve bunu da yüksek sesle söylüyorum. Hırsızlığın sadece cepten para çalmak olmadığını, Meclis kürsüsünde sizlerin oyunu çalan o soysuza söyledik. Sizin yıllarca alın terinizi çalanlara söyledik. Hiçbir beklentisi olmadan sadece ve sadece hiçbir beklentisi olmayan ve Türkiye’nin geleceğini düşünen kendini düşünmeyen insanların yoksul insanların emeğini çalan hırsızlara Mecliste ’hırsız’ dedik. Meclis kürsüsünde yüzüne ’sen hırsızsın’ dedik. Bunu bilin ki sizlerin hakkını savunmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem 2015 seçimlerinde Adıyaman’ı temsil eden umarım birden fazla milletvekili çıkaracaksınız ve Meclise göndereceksiniz. Buna hiç kuşku duymuyorum.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<