banner359

Adalet Bakanı Bozdağ:

Bursa’daki adliye binasının ihtiyaca cevap vermediğini belirten Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni yapılacak adliyenin ilk etabının istinaf mahkemesi olacağını, ayrıca 105 dairelik lojman yapılacağını söyledi.Bursa’daki temaslarının ardından...

05 Mayıs 2016 Perşembe 17:36
Adalet Bakanı Bozdağ:
Bursa’daki adliye binasının ihtiyaca cevap vermediğini belirten Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni yapılacak adliyenin ilk etabının istinaf mahkemesi olacağını, ayrıca 105 dairelik lojman yapılacağını söyledi.
Bursa’daki temaslarının ardından AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bozdağ, hakim ve savcılara 105 adet yeni lojman yapılacağı müjdesini verdi. Şu anki adliye binasının ihtiyaca cevap veremediğini hatırlatan Bozdağ, yeni yapılacak adliyenin ilk etabının istinaf mahkemesi olacağını ifade etti. Bozdağ, "Büyük bir adalet kampusunu Bursa’mıza kazandıracağız. Çok büyük bir inşaat faaliyeti olacak. Onun için biz bunu etaplara ayırdık. Bursa’ya yeni yapılan adliyede ilk etap istinaf mahkemesi olarak kullanılacak. Ancak yeni yapılacak adalet binasının inşaatı 2 yıl sürecek. Bu sebeple istinaf mahkemesi ihtiyacını karşılamak için belediye ve valiliğin bakanlığımıza tahsis ettiği daha önce Köy Hizmetleri’nin kullandığı yerde birtakım iyileştirmeler yapacağız. Burasını yeni yer yapılıncaya kadar istinaf mahkemesi olarak kullanacağız. Bu mahkemelerin yapılması sırasında hakim ve savcı lojmanlarına ihtiyaç duyulacak. Onun için 105 adet lojman ihalesi bugün yapıldı. Kısa süre içinde 105 lojmanı hakim ve savcılar için Bursa’da inşa edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<