banner359

Adalet Ve İçişleri Bakanı’ndan önemli Açıklamalar

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti Genel Başkan adayı seçilmesinin ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Efkan Ala değerlendirmelerde bulundular.Adalet Bakanı Bozdağ, bugün partileri ve Türkiye için önemli...

21 Ağustos 2014 Perşembe 22:08
Adalet Ve İçişleri Bakanı’ndan önemli Açıklamalar
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti Genel Başkan adayı seçilmesinin ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Efkan Ala değerlendirmelerde bulundular.
Adalet Bakanı Bozdağ, bugün partileri ve Türkiye için önemli ve tarihi bir gün yaşadıklarını söyleyerek, "Yeni Genel Başkan adayımız belli oldu. Hayırlı, uğurlu olsun. Başarılar diliyorum. Türkiye, önümüzde büyük sorunlarla mücadele edecektir. Bu kadro bu sorunları aşacaktır ve ülkemizi daha ileri bir noktaya götürecektir. Yeni Genel Başkanımıza ve Başbakanımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.
Bozdağ, Binali Yıldırım’ın Meclis’te basın toplantısı yapma gerekçesi ile ilgili soruya, "Bizim partimizin içinde herhangi bir sıkıntı, sorun yok. Bundan sonra da olmayacaktır. Sıkıntı ve sorun bekleyenler her zaman olduğu gibi sükutu hayale uğrayacaktır. Birlik içinde gelinen bir noktadır. Sayın Yıldırım partimizin köşe taşlarından biridir" şeklinde konuştu.
Şentop’un kabine değişikliğinde Adalet Bakanı olmasına ilişkin olarak Bozdağ, "Arkadaşımız her yere yakışır" değerlendirmesini yaptı.
Şentop, Yıldırım’ın başkanlık makamında birlikte olduklarını belirterek, Yıldırım’ın moralinin yerinde olduğunu aktardı.
İçişleri Bakanı Efkan Ala ise, Ahmet Davutoğlu’nun bölgeye, millete hayırlı olmasını dileyerek, " Başarılı olması için hepimiz elimizden gelen katkıyı sağlayacağız" dedi.
Ala şunları kaydetti:
"Bütün spekülasyonları boşa çıkaran AK Parti çok şık bir süreç yönetimi gösteriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu Türkiye’nin istikrarını AK Parti’nin istikrarıyla sağlayacağımızı biliyoruz. Burada herhangi bir sorunun milletimize maliyet olarak döneceğini çok iyi biliyoruz. Milletimize hiçbir maliyet ödetmeden bütün sorunlarını elimizden geldiğince çözmeyi şiar edinmiş bir parti olarak bundan sonraki süreçte en şık biçimde yöneteceğinizden kimsenin endişesi olmamalıdır."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<