Ahmet Davutoğlu 34 Yaşında !

Yıl 1993. Başbakan Ahmet Davutoğlu, o zaman diliminde Malezya’daki İslam Üniversitesi’nde öğretim görevlisi.Bu tarihi fotoğraflar, Gazeteci Ferat Gülver’in objektifinden. Gülver, 1993 yılında Malezya İslam Üniversitesi’nde yardımcı...

23 Ekim 2014 Perşembe 14:59
Ahmet Davutoğlu 34 Yaşında !
Yıl 1993. Başbakan Ahmet Davutoğlu, o zaman diliminde Malezya’daki İslam Üniversitesi’nde öğretim görevlisi.
Bu tarihi fotoğraflar, Gazeteci Ferat Gülver’in objektifinden. Gülver, 1993 yılında Malezya İslam Üniversitesi’nde yardımcı doçent iken görüştüğü Ahmet Davutoğlu ile bir röportaj yapmış. Başbakan, o dönemde 34 yaşında.
1990-1993 yılları arasında Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki İslam Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışan Davutoğlu, üniversitenin siyaset bilimi bölümünü de kurdu. Ahmet Davutoğlu, kurduğu bölümün başkanlığını da yaptı.
Sadece Türk öğrenciler değil, tüm öğrenciler tarafından sevilen bir isim Ahmet Hoca. Zira her zaman üniversite yemekhanesinin ‘Osmanlı Köşesi’nde öğrencilerle birliktedir ve onların problemleriyle yakından ilgilenir.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<