banner359

Ahşap paletçiler ’evet’ diyecek

Palet Sanayicileri Derneği (TAPSİAD) Başkanı Akın Balcıoğlu, halk oylamasına sunulacak anayasa maddelerindeki değişikliğe ’istikrar’ için evet diyeceklerini söyledi.Akın Balcıoğlu, partili cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek olan...

02 Şubat 2017 Perşembe 13:34
Ahşap paletçiler ’evet’ diyecek

Palet Sanayicileri Derneği (TAPSİAD) Başkanı Akın Balcıoğlu, halk oylamasına sunulacak anayasa maddelerindeki değişikliğe ’istikrar’ için evet diyeceklerini söyledi.

Akın Balcıoğlu, partili cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek olan ve anayasanın 18 maddesinde değişiklik öngören referandumla ilgili değerlendirme yaptı. TAPSİAD Başkanı Akın Balcıoğlu, getirilmek istenen yeni sistemin hem ekonomik, hem siyasî istikrarın korunması açısından önemli olduğunu, Türkiye’nin geçmiş yıllarda koalisyon hükümetleri yüzünden büyük sıkıntılar yaşadığını ifade etti. Balcıoğlu, koalisyon hükümetlerinin hem kurulma aşaması, hem güçlü yürütme iradesi olmamasının siyasî ve ekonomik istikrarsızlıklara yol açtığına vurgu yaptı. Bu durumun Türkiye’nin enerjisini kısır çekişmelere harcayarak güçsüzleştirdiğini hatırlatan Akın Balcıoğlu, "Halk tarafından seçilecek güçlü bir liderin yürütmenin başında olması, hızlı karar alma sürecini de beraber getirecektir. Ahşap paletçiler olarak anayasa değişikliği ile getirilecek yeni sistemin ülkemizin geleceği açısından doğru bir uygulama olacağı kanaatindeyiz. Önümüzdeki süreçte yapılacak referandumda anayasa değişikliklerine ’evet’ denilmesinden yanayız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<