banner359

AK Partili adaydan Yaşar Kemal mesajı

AK Parti Van Milletvekili A. Adayı Teoman Zeydan, ebediyete intikal eden usta yazar Yaşar Kemal’e Allah’tan rahmet, Vanlı hemşerilerine de baş sağlığı ve sabır diledi. Bugün Türkiye’deki barış çabalarının başarıyla sonuca ulaşmasının,...

28 Şubat 2015 Cumartesi 22:34
AK Partili adaydan Yaşar Kemal mesajı
AK Parti Van Milletvekili A. Adayı Teoman Zeydan, ebediyete intikal eden usta yazar Yaşar Kemal’e Allah’tan rahmet, Vanlı hemşerilerine de baş sağlığı ve sabır diledi.
Bugün Türkiye’deki barış çabalarının başarıyla sonuca ulaşmasının, onun ömrünü adadığı kardeşlik mücadelesine daha da anlam kazandıracağını belirten Zeydan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bugün çözüm sürecine ilişkin gelişmeleri memnuniyetle takip ederken, milletimizin ortak değeri olan Yaşar Kemal’i kaybetmenin acısını yaşadık. Büyük yazarımıza Allahtan rahmet, ailesi ve tüm sevenlere baş sağlığı diliyorum. Türkiye’deki barış çabalarının sonuca ulaşması, Yaşar Kemal’in hayatını ve sanatını adadığı barış ve kardeşlik mücadelesine daha da anlam kazandıracak. Mekanı cennet olsun.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<