Ala: "Türkiye büyümeye devam edecek"

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Referandum çalışmaları için Yenişehir’e gelen Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Belediye Başkanın Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti....

14 Nisan 2017 Cuma 15:43
Ala: "Türkiye büyümeye devam edecek"

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

banner380
Referandum çalışmaları için Yenişehir’e gelen Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Belediye Başkanın Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti. Daha sonra cuma namazını tarihi Voyvoda Camii’nde kılan Milletvekili Efkan Ala, cami çıkışında vatandaşların ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlara çay ikram eden Ala, “Türkiye hızla gelişiyor. Büyümeye devam ediyor. İnşallah 16 Nisan günü sizlerin destekleriyle çıkacak evet oyları ile büyümeye ve gelişmeye devam edecektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<