Bahçeli’den "kürtçe" Tepkisi

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’nun “Vakit bulursak güzel Kürtçemizi de güzel Türkçemiz kadar öğrenmek istiyorum” sözlerine ateş püskürdü.Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Davutoğlu’nun Kürtçe ile...

27 Ocak 2015 Salı 11:21
Bahçeli’den
MHP lideri Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’nun “Vakit bulursak güzel Kürtçemizi de güzel Türkçemiz kadar öğrenmek istiyorum” sözlerine ateş püskürdü.
Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Davutoğlu’nun Kürtçe ile Türkçe’yi aynı kefeye koyduğunu savundu ve bunu “yozlaşma” olarak yorumladı. Davrtoğlu’nun Kürtçe merakını “Milletimizin arasına nifak sokma eseri” olarak niteleyen Bahçeli, “Türk milletinin dili Türkçedir. Bu gerçek değişmeyecek, değiştirilemeyecektir. Kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.
Hükümetin çiftçiyi mağdur ettiğini söyleyen Bahçeli, çiftçilere de seslenerek, “Sana duyarsız kalan, seni önemsemeyen, seni ciddiye ve dikkate almayan AKP’ye hâlâ oy verecek misin?
17-25 Aralık operasyonlarının darbe girişimi olmadığını öne süren Bahçeli, 4 eski bakanın Meclis’te aklansa da milletin vidanın da aklanmadığını da savundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<