banner359

Bakan Bozdağ Bursa’da vatandaşlara seslendi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör örgütü PKK yandaşlarının Almanya’da düzenlediği mitingle ilgili, “Türkiye’deki referandumda ’hayır’ çıksın diye Almanya’nın himayesinde nasıl bir gösteri yaptığını hep beraber gördük”...

18 Mart 2017 Cumartesi 23:45
Bakan Bozdağ Bursa’da vatandaşlara seslendi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör örgütü PKK yandaşlarının Almanya’da düzenlediği mitingle ilgili, “Türkiye’deki referandumda ’hayır’ çıksın diye Almanya’nın himayesinde nasıl bir gösteri yaptığını hep beraber gördük” dedi.

Sabah saatlerinde başladığı Bursa programına Gürsu ilçesinde devam eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, nokta mitingiyle vatandaşlara seslendi. Yeni anayasayı halka anlatan Bozdağ, referandumda ‘Hayır’ diyecek olan CHP’yi eleştirdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun gizli evetçi olduğunu söyleyen Bozdağ, “Bu Kılıçdaroğlu ’gizli evetçi ama haberi yok adamların” ifadelerini kullandı.

Gürsu Belediye Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu referandumda oylaması yapılacak olan yeni anayasa üzerinden eleştirdi. Bakan Bozdağ, “Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki, ‘Başbakan ayrı Cumhurbaşkanı ayrı olursa kavga çıkar. Kafası karışık. Bu sistemde Başbakanlık ile Cumhurbaşkanlığını birleştiriyoruz. Kavga çıkmasın diye biz bunu getiriyoruz. Bu Kılıçdaroğlu gizli evetçi ama haberi yok adamların. Emin olun biz onun dediği sakıncalar olmasın diye bunu getiriyoruz. Kılıçdaroğlu, eğer çift başlılık çok iyi bir şey ise CHP’nin başına eş bir genel başkan seçin, gül gibi ikiniz beraber partiyi yönetin” dedi.

Almanya’da bugün bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının düzenlediği mitingle ilgili de konuşan Bozdağ, “Almanya’da PKK terör örgütü Almanya polisinin aldığı güvenlik tedbirleri altında gösteri yaptı. Türkiye’deki referandumda ’hayır’ çıksın diye Almanya’nın himayesinde nasıl bir gösteri, nasıl bir toplantı yaptığını hep beraber gördük” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<