banner359

Bakan Bozkır: "Spor birleştirici olmalı"

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyla ilgili, “Sadece Fenerbahçe meselesi değil, Türk sporuna bir saldırıydı bu. Spor birleştirici olmalı” dedi. Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, Beyoğlu...

18 Nisan 2015 Cumartesi 12:43
Bakan Bozkır:
Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyla ilgili, “Sadece Fenerbahçe meselesi değil, Türk sporuna bir saldırıydı bu. Spor birleştirici olmalı” dedi.
Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, Beyoğlu Belediyesi Hasköy sahilinde düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşüne katıldı. Volkan Bozkır ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan sahil kenarında yürüyüş yapan vatandaşlara eşlik etti.

“SEÇİM KAVGA ORTAMINDA OLMAMALI”
Volkan Bozkır, sporun önemine değinerek, “7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde 2023 Türkiye’sine doğru, yeni Türkiye’ye doğru ilk adımlarımızı burada atmayı planlamış başkanımız. Gerçekten iyi bir buluş. Seçim denen demokrasinin tecelli ettiği olay kavga ortamında olmamalı, şenlik içinde, eğlence içinde olmalı. Sağlıklı vücutta sağlıklı beyin bulunur. Bütün arkadaşlar bu tempo içinde 7 Haziran’a kadar bu sefer Beyoğlu’nun yokuşlarında yürüyeceğiz” dedi.
Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyla ilgili Bakan Bozkır, “Çok üzücü bir olay oldu. Sadece Fenerbahçe meselesi değil. Türk sporuna bir saldırıydı bu. Kötü olaylardan iyi sonuçlar da çıkabilir. Spor camiası bir araya geldi. Bütün kulüpler Fenerbahçe Kulübünün arkasında yer aldı. Spor birleştirici olmalı” şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<