Bakan Şimşek’ten taziye ziyareti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, trafik kazasında hayatını kaybeden yeğeni Yusuf Şimşek’in taziyesine katılmak üzere Batman’a geldi.Tarifeli uçakla Batman’a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, havaalanında partililer ve akrabaları tarafından...

28 Şubat 2015 Cumartesi 13:40
Bakan Şimşek’ten taziye ziyareti
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, trafik kazasında hayatını kaybeden yeğeni Yusuf Şimşek’in taziyesine katılmak üzere Batman’a geldi.
Tarifeli uçakla Batman’a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, havaalanında partililer ve akrabaları tarafından karşılandı. Şimşek, Kültür Mahallesi’ndeki taziye evine geçerek, burada yeğeni için amcasına taziye ziyaretinde bulundu. Taziye evinde Fatiha okuyan Bakan Şimşek, yakınlarıyla bir süre görüşerek başsağlığı dileklerinde bulundu.
Akrabalarıyla bir süre sohbet eden Bakan Şimşek, bazı programlara katılmak üzere karayolu ile Diyarbakır’a hareket etti. Şimşek’e partililer de eşlik etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<