Bakan’la tokalaşan öğrenci bakın ne dedi ?

Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Özel Sahakyan Nunyan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada Bakan Bozkır’la el sıkışan bir öğrencinin “Bir daha elimi yıkamayacağım” sözleri ise herkesi güldürdü.Avrupa Birliği (AB) Bakanı...

21 Nisan 2015 Salı 16:42
Bakan’la tokalaşan öğrenci bakın ne dedi ?
Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Özel Sahakyan Nunyan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Burada Bakan Bozkır’la el sıkışan bir öğrencinin “Bir daha elimi yıkamayacağım” sözleri ise herkesi güldürdü.
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır, Fatih’te bulunan Surp Kevork Ermeni Kilisesi ile Özel Sahakyan Nunyan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Bozkır’ın yanı sıra AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayları Durmuş Ali Sarıkaya ve Markar Esayan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir yer aldı.
Kilise ziyareti sırasında heyeti, Surp Kevork Ermeni Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yesai Demir karşıladı. Bir süre kiliseyi gezen Bakan Bozkır’ın yaptığı ziyaretten çok memnun oldukların söyleyen Surp Kevork Ermeni Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yesai Demir, “Bu seçimle alakalı bir ziyaret değil. Sevgili bakanımın üçüncü, dördüncü ziyareti” dedi.
Kendilerini AB Bakanı Volkan Bozkır’ın hiç yalnız bırakmadığını söyleyen Demir, “Sevgili başbakanımızın dünkü açıklaması gündemde. Sayın Davutoğlu dün yaptığı açıklamada taziyelerini iletti. Bunlar bize memnuniyet verici. Önümüzdeki zaman için de bu umut verici bir şey. Daha demokratik, daha anlamlı, çok umut verici bir gelişme. Hem adayları kutluyorum. Markar Esayan’ın da aramızdan birinin aday olması bizim için çok önemli” diye konuştu.
AB Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Volkan Bozkır, AK Parti Milletvekili Adayları Durmuş Ali Sarıkaya, Markar Esayan ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir daha sonra Özel Sahakyan Nunyan İlkokulu’na geçti. Burada öğrenciler Bakan Bozkır ve beraberindekileri alkışlarla karşıladı. Ardından ilkokul öğrencisi Aren Yatsi Atatürk Oratoryosu’ndan bir bölüm okudu. Yatsi’nin ardından öğrenciler hep bir ağızdan 23 Nisan şiirini okudu.
Bozkır, Durmuş Ali Sarıkaya ve Markar Esayan ziyaret sırasında çocuklarla tek tek ilgilendi.

“BİR DAHA ELİMİ YIKAMAYACAĞIM”
Bakan Bozkır’ın elini sıkmasının ardından Arin Yatsi, heyecanlanarak, “Bir daha elimi yıkamayacağım. Çok heyecanlandım” deyince herkes kahkahalara boğuldu.
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Arin seni 23 Nisan’da belediye başkanı koltuğuna oturtalım” dedi.
Minik öğrenci Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<