banner359

Bakanlar Ilaç Sektörü Temsilcileriyle

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile ilaç sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Sağlık Bakanı...

02 Ekim 2014 Perşembe 14:24
Bakanlar Ilaç Sektörü Temsilcileriyle
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile ilaç sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık ile ilaç sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında gerçekleşen görüşmede, Bakan Çelik, çok yakın bir zamanda ilaç sanayisi ile biraraya gelindiğini ve bazı temel sorunlarını birlikte değerlendirdiklerini hatırlatarak, “Orada gördük ki öncelikli olarak üç bakanla bir görüşmenin arkasından ise yapılacak değerlendirmeler sonucunda EKK’ya konunun taşınmasının yerinde olacağı anlayışıyla ben değerli bakanlarımdan rica ettim. sağ olsunlar kırmadılar ve bugün bu güzel buluşmayı gerçekleştiriyoruz. İlaç sektörü son derece önemli. İlaç çok önemli. 77 milyonun tamamını tümünü ilgilendiren bir konudan bahsediyoruz. Dolayısıyla burada alınacak kararların sağlıklı bir alt yapı çalışmasıyla gerçekleşmesinde büyük yarar var. Bizim amacımızda bu. inşallah bu toplantı verimli bir toplantı olur” ifadelerini kullandı.
Toplantıda, Sosyal Güvenlik Kurumunun bir 10 dakikalık sunumu olacağını belirten Çelik, daha sonra ilaç sanayi temsilcilerinin görüşlerinin dinleneceğini söyledi. Bakan Çelik’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<