banner359

Bakanlar Son Durumu Anlattı

Karaman’ın Emenek ilçesindeki madende mahsur kalan işçileri arama kurtarma çalışmaları sürerken, Bakanlar son duruma ilişkin bilgi verdi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, önemli bir eşiği aştıklarını ifade ederek, "Su çekildikçe...

31 Ekim 2014 Cuma 11:56
Bakanlar Son Durumu Anlattı
Karaman’ın Emenek ilçesindeki madende mahsur kalan işçileri arama kurtarma çalışmaları sürerken, Bakanlar son duruma ilişkin bilgi verdi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, önemli bir eşiği aştıklarını ifade ederek, "Su çekildikçe önümüze ne çıkar bilemiyoruz. Önceliğimiz su değil; tahkimat ve malzemenin dışarı çıkarılmasıdır. Su engel teşkil ediyor tabii. 170 metre aşağı inilecek. Aşağıda ne varsa oradaki malzemeler çıkartılacak. Biz işçi kardeşlerimiz çıkarılana kadar gündemimiz budur. İhmallerle ilgili herhangi bir atlama da olmayacak" dedi.
Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan ise suyun tahliyesi işleminin hızlandığını açıkladı. Faruk Çelik de, işverenlerin uygulamalarının kabul edilebilir olmadığını söyledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<