banner359

Ankara’da çatışma !

Ankara’da bir eve giren hırsızlık zanlıları, devriye gezen polis ekipleriyle çatıştı. Zanlılar, olay yerindeki bir otomobili gasp edip kayıplara karıştı. Olay, gece saatlerinde Alacaatlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,...

12 Eylül 2014 Cuma 00:04
Ankara’da çatışma !
Ankara’da bir eve giren hırsızlık zanlıları, devriye gezen polis ekipleriyle çatıştı. Zanlılar, olay yerindeki bir otomobili gasp edip kayıplara karıştı.
Olay, gece saatlerinde Alacaatlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beyler Caddesi 34 numarada bir doktora ait villaya giren 3 hırsızlık zanlısı, villadan çaldıkları kasayı 06 AT 7578 plakalı çalıntı otomobile yüklemek isterken devriye gezen polis ekipleriyle karşı karşıya geldi. Zanlılar, kendilerine müdahale eden polis ekiplerine silahla ateş etti. Polisin de karşılık vermesiyle çatışma başladı.
Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hırsızlık zanlıları, çaldıkları kasayı olay yerinde bıraktıktan sonra Beyler Caddesi üzerinde seyir eden 06 FF 6427 plaklı otomobili gasp edip olay yerinden kaçtı. Zanlılar, peşlerine takılan polis ekiplerinden kaçarak izlerini kaybettirmeyi başardı. Polis ekipleri, kaçan zanlıları arama çalışması başlattı. Hırsızların girdiği villa ve bırakıp kaçtıkları çalıntı otomobil, polis ekipleri tarafından incelemeye alındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<