banner359

Büyükataman Hain Saldırıyı Kınadı

Milliyetçi Hareket Partisi (mhp) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ankara’daki Patlamayı Kınadı.

10 Ekim 2015 Cumartesi 18:27
Büyükataman Hain Saldırıyı Kınadı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ankara’daki patlamayı kınadı.
Ankara’da yaşanan patlamada ölü sayısının 86’ya ulaştığı dakikalarda BALGÖÇ Genel Merkezi’nde bulunan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ankara’daki faciaya dair değerlendirmelerde bulundu. Büyükataman, “Ülkemiz Başbakan’ın ifadesiyle beka meselesi yaşamaktadır. Terör her yerdedir. Hangi kaynaktan beslenirse beslensin, hangi vatandaşımızı hedef alırsa alsın bütün terör eylemlerini kınıyorum. MHP’nin gelin terörün kökünü kazıyalım, açılım dediğiniz ihanet sürecini sonlandıralım teklifine iktidar itibar etmemiştir. Seçimin ardından tek başlarına iktidar oldukları takdirde açılıma devam edeceklerini açıklamaları ülkemizi bekleyen tehlikenin işaret fişeğidir. 1 Kasım seçimleri bu anlamda her geçen gün daha da önemli hâle gelmektedir.” dedi.
Bursa Milletvekili Tevfik Topçu da, bu olayın Diyarbakır’daki HDP mitingi, Suruç’taki patlama gibi karanlık bir sayfa olmamasını ümit ettiklerini söyleyerek, “Miting alanında bariyerlerle çevrilmiş alanda gerekli güvenlik tedbirlerini aldık, hiçbir güvenlik zafiyeti yoktur, diyen İçişleri Bakanı sadece o alandan mı sorumludur? Miting alanının dışındaki vatandaşlarımızın can güvenliğinden İçişleri Bakanı dışında başka biri mi sorumludur?” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<