"cami önünde Siyaset Olmaz"

Beş partinin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cami çıkışında kendisine yöneltilen sorulara, "Cami önünde siyaset olmaz" cevabını verdi.Ulu Cami’de cuma namazını kılan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cami çıkışında...

11 Temmuz 2014 Cuma 14:28
Beş partinin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cami çıkışında kendisine yöneltilen sorulara, "Cami önünde siyaset olmaz" cevabını verdi.
Ulu Cami’de cuma namazını kılan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cami çıkışında basın mensuplarının açıklama talebini “Burası cami önü burada siyaset olmaz. Mabetlerde ibadet yapılır” diyerek geri çevirdi.
İhsanoğlu, daha sonra CHP Genel Sekreteri İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. İhsanoğlu’nun esnaf ziyareti sırasında yanına gelen bir vatandaş, "kardeşinin cinayet sonucu cezaevine düştüğünü ve cumhurbaşkanının kafasına göre birilerini affettiğini kendisinin de kardeşinin affedilmesini istediğini" belirterek İhsanoğlu’dan cumhurbaşkanı olması halinde kardeşinin affedilmesini istedi. İhsanoğlu, daha sonra Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’na gitti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<