banner359

Chp Ve Mhp’yi Topa Tuttu

Kahramanmaraş’ta vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, CHP ve MHP’ye sert sözlerle yüklendi.Kahramanmaraş’ta vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin dış politika...

01 Ağustos 2014 Cuma 17:28
Chp Ve Mhp’yi Topa Tuttu
Kahramanmaraş’ta vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, CHP ve MHP’ye sert sözlerle yüklendi.
Kahramanmaraş’ta vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP’nin dış politika anlayışını eleştirdi. CHP’nin geçmişte Hitler ve Mussollini’ye sahip çıktığını kaydeden Erdoğan, “CHP bugün de Hitler’in izinden giden İsrail’e sahip çıkıyor” diye konuştu. CHP kurulduğu andan itibaren İsrail’in yanında yer aldığını belirten Başbakan, “Bugün de İsrail’in yanında durmaya devam ediyor. Gazze’deki katliamın üzerini örtmek, İsrail’in işini kolaylaştırmak için içeride ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.

"ÇARKÇI EKMEL"
MHP’nin CHP’nin vagonu olduğunu ve sol partilerle yan yana olduğunu da kaydeden Erdoğan, Bahçeli’nin yaptıklarını tabanına izah edemez duruma geldiğini ifade etti.
Ekmeleddin İhsanoğlu’nun doğruları söylemediğini de kaydeden Başbakan, bu iddiasını sinevizyon gösterimiyle destekleyerek, “Çarkçı Kemal’i tanımıştım da şimdi de Çarkçı Ekmel çıktı” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<