banner359

Davutoğlu’na posterini imzalattı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale’de katıldığı mitingin ardından otobüsle vatandaşları selamladı. Yol kenarında Başbakan Davutoğlu’nun geçişini bekleyen bir vatandaş, Davutoğlu’na posterini imzalattı. Başbakan Ahmet Davutoğlu,...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 18:21
Davutoğlu’na posterini imzalattı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale’de katıldığı mitingin ardından otobüsle vatandaşları selamladı. Yol kenarında Başbakan Davutoğlu’nun geçişini bekleyen bir vatandaş, Davutoğlu’na posterini imzalattı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çanakkale Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingin ardından parti otobüsüyle alandan ayrıldı. Başbakan Erdoğan, geçiş güzergahında vatandaşları selamladı. Yol kenarında bekleyen Metin Çetin adlı vatandaş, ısrarları sonucu otobüsü durdurarak elindeki Başbakan Davutoğlu’nun posterini kendisine imzalattı. Başbakan Davutoğlu, daha sonra otobüste vatandaşları selamlayarak yoluna devam etti.

ÇANAKKALE’DEN AYRILDI
Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, programlarını tamamlayarak Çanakkale’den ayrıldı. Başbakan Davutoğlu ve beraberindekiler, helikopterle Tekirdağ’a gitti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<