banner359

"doğum Kontrolü Ihaneti Yaptılar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı bir düğünde "en az üç çocuk" önerisini tekrarlayarak, "Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler" dedi. Bisse Yönetim Kurulu...

22 Aralık 2014 Pazartesi 15:28
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı bir düğünde "en az üç çocuk" önerisini tekrarlayarak, "Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler" dedi.
Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli’nin oğlu Bisse Pazarlama Grup Başkanı Ahmet Onur Kefeli, WOW Hotel’de düzenlenen bir törenle dünya evine girdi.
Nikah törenini, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Düğüne ayrıca, İstanbul Valisi Vasıp Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve çok sayıda milletvekili, belediye başkanlarının yanı sıra, sanat ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.
Nikah töreninin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftlere mutluluklar diledi. Beyzarı’ndan bir amcanın kendisine tavsiyesini anlatan Erdoğan, "Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim’ demişti" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, her evlenen çifte yaptığı çocuk tavsiyesini, Onur ve Cansu çiftine de yineleyerek, "Biz milletimiz güçlü kılmak için, hem nüfus itibariyle daha çok genç nüfusa, dinamik nüfusa ihtiyacımız var. Hem de yetişmiş nüfusa ihtiyacımız var. Bunu ihmal etmeyeceğiz ve muhasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak istiyorsak bu milletin güçlü olması lazım. Ekonomide bir kaide vardır, ’genç, dinamik demek’. Bu ülkede yıllarca bir doğum kontrolü ihaneti yaptılar ve neslimizi kurutma yoluna gittiler. Neslin önemi, gücü ekonomide olduğu gibi manen de çok önemli. Ben sizlere inanıyorum ve aile cüzdanımız da kızımıza verelim." ifadelerini kullandı.
Sevim Emre, Orhan Gencebay, Niran Ünsal, Ümit Besen, Cengiz Kurdoğlu, Nuri Sesigüzel, Hakan Ural, Metin Şentürk ve Ali Rıza Binboğa gibi sanat dünyasının ünlü isimlerinin de katıldığı düğün töreninde, iş dünyasının önde gelen isimleri Fatih Kıral, Ali Talip Özdemir, Aykut Cengiz, Muharrem Toplusoy, Turgut Toplusoy, Çetin Yıldırımakın, Esin Yağmurdereli, Kadir Eriş, Serdar İnan, Mustafa Aydın ve Nadir Güllü gibi cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri düğüne renk kattı.
Siyaset, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı Onur Kefeli ile Cansu Kefeli’in düğün törenine, Tarık Sezer Orkestrası müzikleriyle renk kattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<