banner359

Ekmeleddin İhsanoğlu’na öyle Bir şey Gönderdiler Ki !

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un mezarını ziyaret ettiği sırada İstiklal Marşı’na ait olan dizeleri tanımayarak büyük bir gafa imza atan Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı İstiklal...

31 Temmuz 2014 Perşembe 16:18
Ekmeleddin İhsanoğlu’na öyle Bir şey Gönderdiler Ki !
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un mezarını ziyaret ettiği sırada İstiklal Marşı’na ait olan dizeleri tanımayarak büyük bir gafa imza atan Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı İstiklal Marşı gönderdi.
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Teşkilatı, CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanlığı için aday gösterdiği Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un mezarına yaptığı ziyaret sırasında İstiklal Marşı’nın mısralarını tanımayarak yaptığı Çanakkale Şiiri gafından dolayı posta yoluyla İstiklal Marşı gönderdi.
İzmit’te bulunan PTT Merkez Şubesi önünde bir açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, “Bir ülkenin cumhurbaşkanı adayının o ülkenin milli marşını bilmemesi ne büyük bir hezimettir. İstiklal Marşı’nı bile bilmeyen bir aday gösterenler bu durum karşısında nasıl savunmaya geçecekler merakla bekliyoruz. Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir konuşmasında, ‘İhsanoğlu bu memleketin, bu toprakların evladı değil’ demişti. Ne kadar haklı çıktığını bu durum ne de güzel özetliyor. Merhum Mehmet Akif Ersoy’un kabrini ziyaret ederek pirim yapmaya çalışıyor ancak yaşananlar ortada. İstiklal Marşımızı bile bilmeyen bir cumhurbaşkanı mı ülkemizi yönetecek. Bu aday andımız kaldırıldı diye yaygara yapanların adayı değil mi? Cumhuriyetçiler bu adaya mı tıpış tıpış oy verecekler? Sayın İhsanoğlu milli marşımıza biraz Fransız kalmış. ‘Bu aday Türkiye’nin değil de Fransa’nın adayı mı?’ diye bazı sorular geliyor insanın aklına” şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<