banner359

Erdoğan Kral Selman’la görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz el Suud ile kraliyet sarayında baş başa görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad Uluslararası Havalimanı’nda kendisi için düzenlenen resmi karşılama...

02 Mart 2015 Pazartesi 17:22
Erdoğan Kral Selman’la görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz el Suud ile kraliyet sarayında baş başa görüşme gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Riyad Uluslararası Havalimanı’nda kendisi için düzenlenen resmi karşılama töreninin ardından Kral Selman ile saraya geçti. Erdoğan ile Kral Selman’ın burada yaptıkları baş başa görüşme, başından kısa bir süre görüntü alınmasına izin verildikten sonra basına kapalı olarak devam etti. Baş başa görüşmenin ardından da heyetler arası görüşmeye geçildi. Görüşmeler sonrası Kral Selman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı saraydan uğurladı.
Erdoğan, TSİ 16.50’de Ankara’ya dönmek üzere hareket etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<