banner359

Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Ettiler

TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, parti genel merkezindeki görüşmede TOBB Genel Başkanı Hisarcıklıoğlu...

11 Eylül 2014 Perşembe 16:49
Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Ettiler
TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, parti genel merkezindeki görüşmede TOBB Genel Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay’a kutlamalarından dolayı teşekkür etti. Kılıçdaroğlu, Hisarcıklıoğlu ve Atalay ile güncel olaylar konusunda da görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede CHP’nin Olağanüstü Kurultayı’nda Parti Meclisi üyeliğine seçilen Selin Sayek Böke de hazır bulundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<