banner359

Gül İsrail"i Kınadı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılara ilişkin, “İsrail’in bir kara operasyonuna hazırlandığını görüyorum. Kesinlikle böyle bir şeye tevessül etmemesini, kesinlikle böyle bir saldırıyı gerçekleştirmemesini...

11 Temmuz 2014 Cuma 14:42
Gül İsrail
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılara ilişkin, “İsrail’in bir kara operasyonuna hazırlandığını görüyorum. Kesinlikle böyle bir şeye tevessül etmemesini, kesinlikle böyle bir saldırıyı gerçekleştirmemesini de buradan ikaz ediyorum” dedi.
Cuma namazını Hasan Tanık Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Gül, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. İsrail’in denizden ve karadan Filistinlileri bombaladığını belirten Gül, “Gazze şehri başta olmak üzere dünyanın gözü önünde evleri yıkmakta, masum insanları öldürmekte, bunu çok tehlikeli bir gelişme olarak görüyorum. Bu saldırıların bir an önce durması için çağrı yapıyorum. Ayrıca İsrail’in bir kara operasyonuna hazırlandığını görüyorum. Bunun kesinlikle böyle bir şeye tevessül etmemesini, kesinlikle böyle bir saldırıyı gerçekleştirmemesini de buradan ikaz ediyorum. Bunun çok tehlikeli gelişmeler, çok tehlikeli tırmanmalar oluşturacağını ve nefret tohumlarını bölgede ekeceğini ifade ediyorum” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<