banner359

’’hükümetin Zigzaglarından Birisi’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan’ın istifasına ilişkin, "Sağlık olsun. Normal beklediğimiz bir şeydi" dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubu 24. Dönem 5. Çalışma...

31 Ekim 2014 Cuma 18:40
’’hükümetin Zigzaglarından Birisi’’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan’ın istifasına ilişkin, "Sağlık olsun. Normal beklediğimiz bir şeydi" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubu 24. Dönem 5. Çalışma Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Antalya’daki otelde gazetecilerin sorularını cevapladı. “CHP Ankara Milletvekili Tarhan’ın istifa etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Sağlık olsun. Normal beklediğimiz bir şeydi" dedi.
Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin "Paralel yapıyla mücadele kırmızı kitapta yer alacak iddiaları var. Ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna, "Henüz metni görmedim. Metni okuduktan sonra değerlendirmede bulunacağım" cevabını verdi.
Gazetecilerin Yargıtay ve Danıştay’ın yapısının değiştirilmesiyle ilgili kanun teklifiyle ilgili soruları üzerine ise Kılıçdaroğlu, "Hükümetin zigzaglarından birisi. Bozdular düzeltmeye çalışıyorlar. Umarım düzeltirken daha fazla bozmazlar" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<