banner359

İlk ödülleri Kosova’dan

Kosova Cumhuriyeti’nin tek Türk belediyesi Mamuşa Belediyesi, Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a, yeni Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu’na ve AK Parti İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyon Üyesi Rifat Sait’e Türk Dünyası...

22 Ağustos 2014 Cuma 18:15
İlk ödülleri Kosova’dan
Kosova Cumhuriyeti’nin tek Türk belediyesi Mamuşa Belediyesi, Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a, yeni Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu’na ve AK Parti İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyon Üyesi Rifat Sait’e Türk Dünyası Hizmet Ödülü verecek.
Kosova Cumhuriyeti’nin tek Türk belediyesi olan ve Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın fahri hemşehrisi olduğu Mamuşa Belediyesi, Erdoğan’a, yeni Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu’na ve AK Parti İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyon Üyesi Rifat Sait’e Türk Dünyası Hizmet Ödülü verecek. Mamuşa Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ’Domates Festivali’ kapsamında ödüller Belediye Başkanı Arif Bütüç tarafından verilecek. 22 Ağustos tarihinde başlayacak olan ve üç gün sürecek olan festival kapsamında değişik etkinlikler düzenlenecek. Festivalde bu yıl ilk defa Mamuşa Belediyesi tarafından 2014 Türk Dünyası Hizmet Ödülü sahipleri belirlendi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<