banner359

İran’ın Nükleer Programı İstanbul’da Konuşuldu

İran, İngiltere, Fransa ve Almanya Dışişleri Bakan yardımcıları nükleer müzakereler için İstanbul’da bir araya geldi. İran’la yapılan nükleer müzakereler kapsamında İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Seyyid Abbas Arakçi ile İngiltere,...

29 Ocak 2015 Perşembe 17:20
İran’ın Nükleer Programı İstanbul’da Konuşuldu
İran, İngiltere, Fransa ve Almanya Dışişleri Bakan yardımcıları nükleer müzakereler için İstanbul’da bir araya geldi.
İran’la yapılan nükleer müzakereler kapsamında İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Seyyid Abbas Arakçi ile İngiltere, Fransa ve Almanya Dışişleri Bakan yardımcıları İstanbul’da bir araya geldi. Conrad Otel’de yapılan görüşme basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Toplantının ardından gazetecilerin soruları üzerine kısa bir açıklama yapan Alman heyetinden Hans Dieter Lucas, çok önemli konuları görüştüklerini belirterek, bugünlük sona eren görüşmelerin devam edeceğini söyledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<