İşler: "bu şarkı Burada Bitmiyor"

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti’nin 1. Büyük Olağanüstü Kongresi’nde gazetecilere yaptığı açıklamada “Bu şarkı burada bitmiyor, yola devam edeceğiz. Bizim ’durmak yok yola devam’ biliyorsunuz sloganımız var yolumuza...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 19:46
İşler:
Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti’nin 1. Büyük Olağanüstü Kongresi’nde gazetecilere yaptığı açıklamada “Bu şarkı burada bitmiyor, yola devam edeceğiz. Bizim ’durmak yok yola devam’ biliyorsunuz sloganımız var yolumuza devam edeceğiz”dedi.
Başbakan Yardımcısı İşler, “Bugünden sonra yapılması gereken seçimlere kadar iki önemli husus var. Bunlardan birisi çözüm sürecinin hızlı bir şekilde sonlandırılması lazım ve inşallah bunu sonlandıracağız. Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız ve yeni kurulacak Hükümetimiz de bu konuda zaten son derece kararlı olacak ve bunu 2023 Türkiye’sini, 2023 hedeflerini gerçekleştirebilmek için olmazsa olmaz şart bu terör belasının sonlanması ve çözüm sürecinin de aynı zamanda tamamlanarak artık Türkiye’nin kandan ve gözyaşından arındırılması gerekiyor” ifadesini kullandı.

’PARALEL’LE MÜCADELE EDİLECEK
İşler, "Paralel devlet ve paralel yapıyla mücadele. Bu dönemde yine inşallah güçlü bir şekilde mücadele edilecek ve 2015 Haziran’ına geldiğimizde inşallah burada da çok önemli mesafeler kat ettiğimizi zaten bugüne kadar epey bir mesafe kat ettik, bundan sonra da inşallah önemli mesafeler kat edeceğiz ve ardından 2015 seçimlerinde inşallah biz 10. büyük zaferimizi AK Parti olarak Sayın Davutoğlu’nun liderliğinde büyük bir imza atacağız" dedi.

"EMANETÇİ KİMSELERLE YOLA DEVAM EDEMEYİZ"
İşler, şöyle devam etti:
“Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız, seçilmiş Cumhurbaşkanı bir süredir güçlü Başbakan, güçlü Genel Başkan dedi dikkat ederseniz. Yani seçilmiş bir Cumhurbaşkanı, seçilmiş bir Başbakan ve ikisi de güçlü olacak dolayısıyla bunlar uyum ve insicam içerisinde yeni büyük Türkiye’yi inşa edecekler. Ve bizim partimizin farkı da zaten burada. Biz emanetçi kimselerle yola devam edemeyiz, etmeyiz zaten. Bunun bugün altının güçlü bir şekilde çizildiğini hep birlikte gördük. Sayın Başbakanımız bu konuda güçlü bir mesaj verdi. Zaten Ahmet Davutoğlu’nun şahsına da baktığınız zaman onun da güçlü bir şahsiyet olduğunu, güçlü bir siyasi karakter olduğunu bütün Türkiye tanıyor, dünya tanıyor. Dolayısıyla, bir anlayış içerisinde, uyum içerisinde, ahenk içerisinde güçlü bir Başbakanı da hep birlikte göreceğiz ve tabi ki Cumhurbaşkanıyla uyum içerisinde inşallah bu yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.”
Kongreye on binlerce kişinin katıldığını belirten İşler, “Bugün burada işte salonda gördüğünüz gibi büyük bir coşku var. Salonun içi ve dışarısında 10 binlerce insan buraya geldi. Dolayısıyla, AK Parti’den bölünme, parçalanma bekleyenler bugün ellerinin boşa çıktığını hep birlikte gördüler, bundan sonraki dönemde de görecekler. Biz güçlü geliyoruz, yolumuza devam ediyoruz ama muhalefet partileri önümüzdeki dönemde özellikle de bu çatı aday meselesi vesaire konularında bu Cumhurbaşkanlığında karşılaştıkları hezimetin bedelinin elbette ki ödeyecekler diye düşünüyorum” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<