İşte Uçakta Yaşananlar Ve Sonrası

Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık uçağında Musul Konsolosluğu personeline gül verdi.Musul’da rehin alınan konsolosluk personelinden müjdeli haber geldi. Serbest kalan 49 personelden Türk vatandaşı olan 43’ü, yurda getirildi. Şanlıurfa’ya...

20 Eylül 2014 Cumartesi 16:20
İşte Uçakta Yaşananlar Ve Sonrası
Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık uçağında Musul Konsolosluğu personeline gül verdi.
Musul’da rehin alınan konsolosluk personelinden müjdeli haber geldi. Serbest kalan 49 personelden Türk vatandaşı olan 43’ü, yurda getirildi. Şanlıurfa’ya getirilen 43 kişi, önce sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından bir süre dinlenen konsolosluk görevlileri, Şanlıurfa GAP Havaalanı’na geçti ve burada Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Davutoğlu ve 46 personel, daha sonra başbakanlık uçağıyla Ankara’ya hareket etti. Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na uçakta bilgi verdi. Uçakta bebeklerin de olduğu görüldü.
Ahmet Davutoğlu serbest kalan rehinelerle de sohbet ederek onlara kırmızı gül dağıttı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<