Kılıçdaroğlu Kuşadası’nda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce İzmir ve İstanbul’da bir araya geldiği akademisyenlerle bu kez Aydın’ın Kuşadası ilçesinde buluştu. Daha önce İstanbul’da akademisyenler ve sanatçıklarla,...

01 Şubat 2015 Pazar 12:21
Kılıçdaroğlu Kuşadası’nda
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce İzmir ve İstanbul’da bir araya geldiği akademisyenlerle bu kez Aydın’ın Kuşadası ilçesinde buluştu.
Daha önce İstanbul’da akademisyenler ve sanatçıklarla, İzmir’de ise akademisyenlerle bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez Kuşadası’nda benzer bir toplantı düzenledi. Saat 11.00’de Kuşadası’na gelen Kılıçdaroğlu’nu toplantının yapıldığı Charisma Hotel’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın milletvekilleri Metin Lütfi Baydar, Osman Aydın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile CHP Aydın il Başkanı Hikmet Saatçi ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan karşıladı. Toplantıya Türkiye’deki çeşitli üniversitelerden ve kentlerden siyaset uzmanı, analist ve akademisyenler katılırken, toplantıya basın mensupları ve partililer alınmadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<