Kılıçdaroğlu’ndan "deniz Gezmiş" Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Gezmiş’in ağabeyi Bora Gezmiş’e taziye ziyaretinde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, "Toplum vicdanı Deniz Gezmiş’i asla unutmadı" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi...

21 Kasım 2014 Cuma 17:24
Kılıçdaroğlu’ndan
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Gezmiş’in ağabeyi Bora Gezmiş’e taziye ziyaretinde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, "Toplum vicdanı Deniz Gezmiş’i asla unutmadı" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 94 yaşında hayatını kaybeden Mukaddes Gezmiş’in Selimiye Mahallesi Camii sokakta bulunan evine gelerek Deniz Gezmiş’in ağabeyine başsağlığı diledi. Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Türkiye’nin en yürekli insanı Deniz Gezmiş’i askerler astılar, o dönemde kurulan mahkemelerle idam edildi ama bu toplumun vicdanı Deniz Gezmiş’i asla ve asla unutmadı. Annesi vefat etti ailesine başsağlığına geldim, Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum” dedi.
Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak taziye evinden ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<