banner359

Kılıçdaroğlu’ndan Ilk "fethullah Gülen" Değerlendirmesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fethullah Gülen hakkında yakalama kararı çıkmasını, "Hukuk çerçevesinde sorgulama yapılırsa buna hiç kimsenin itirazı olmaz. Biz de itiraz etmeyiz. Ama sırf öç almak duygusuyla yapılıyorsa bu...

20 Aralık 2014 Cumartesi 22:22
Kılıçdaroğlu’ndan Ilk
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fethullah Gülen hakkında yakalama kararı çıkmasını, "Hukuk çerçevesinde sorgulama yapılırsa buna hiç kimsenin itirazı olmaz. Biz de itiraz etmeyiz. Ama sırf öç almak duygusuyla yapılıyorsa bu doğru değildir " diye yorumladı.
Tunceli Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin İzmir Tunceliler Platformu ile ortaklaşa düzenlendiği programdan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Fethullah Gülen hakkında yakalama kararı çıkmasına ilişkin ilk kez değerlendirme yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiçbir zaman suçlu veya olası suçluyu savunmak ya da yermek gibi bir düşünce içine girmedik. Bizim tek dediğimiz; bir yerde hukukun üstünlüğü varsa, hukuk çerçevesinde sorgulama yapılırsa buna hiç kimsenin itirazı olmaz. Biz de itiraz etmeyiz. Ama sırf öç almak duygusuyla yapılıyorsa bu doğru değildir" diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<