banner359

Bursa'da bonzai bitmek bilmiyor!

Bursa'da bonzai bitmek bilmiyor!

12 Eylül 2014 Cuma 10:46 2014-09-12 10:48:18
Bursa'da bonzai bitmek bilmiyor!

Alınan bilgiye göre, olay merkez 5 yıldır kentsel dönüşüm bekleyen Osmangazi ilçesi Gaziakdemir Mahallesi Eski Tabakhaneler Bölgesi'ndeki kullanılmayan deri fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, V.T(16) ve E.Y(17) boş bir fabrikanın 2.katına çıkarak bonzai kullandı. Merdiven bozuk olduğu için bulundukları yerden inemeyen 2 genç, vatanadaşlar tarafından fark edilince polis ekiplerine haber verildi.

Polis ekipleri her iki çocuğu da yarı baygın halde buldu. Fabrikanın merdivenlerinin kırık olması nedeniyle polis ekipleri 2 şahsı bulundukları yerden indiremeyince itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri V.T ve E.Y.'nin bellerine ip bağlayıp şahısları zemin kata indirdi. Her iki genç de 112 ekipleri tarafından ambulans içerisinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

İHA

Son Güncelleme: 12.09.2014 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<