banner359

Mhp’den De Açıklama Geldi

MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, IŞİD’in elindeki Türk rehinelerin serbest bırakılması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu konu çok taze. Biraz daha işin aydınlanmasını beklemek lazım. Şu anda söyleyeceklerimiz, bir spekülasyon...

20 Eylül 2014 Cumartesi 16:03 2014-09-20 17:14:57
Mhp’den De Açıklama Geldi
MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, IŞİD’in elindeki Türk rehinelerin serbest bırakılması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu konu çok taze. Biraz daha işin aydınlanmasını beklemek lazım. Şu anda söyleyeceklerimiz, bir spekülasyon olur” dedi.
Adana İl Başkanlığını ziyaret eden MHP’li Alan’ı burada İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Seyfettin Yılmaz ile çok sayıda partili karşıladı. Engin Alan, Adana Ülkü Ocakları’ndan gençlerin “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde parti binasına girdi.
Burada konuşan MHP Adana İl Başkanı İzgioğlu, Milletvekili Engin Alan’ın bugün Büyükşehir Belediye Başkanlığını ve Ülkü Ocakları Başkanlığı’nı ziyaret edeceğini, ardından da akşam saatlerinde bir düğün merasiminde nikah şahitliği yapacağını belirtti. İzgioğlu, Alan’ın yarın ve pazartesi günleri ise ilçe teşkilatlarını ve MHP’li belediyeleri ziyaret edeceğini söyledi.
Engin Alan ise kendisine gösterilen sevgiden ve ilgiden dolayı teşekkür ederek etti. “Adana’nın asil halkına şükranlarımı sunuyorum” diyen Alan, “Sizlerle beraber olmak benim için çok büyük bir onur gurur. Adana ziyaretimize il başkanlığından başladık. Burası bizim yuvamız. Adana’ya gelmeyi çok arzu ediyordum. Üç ay oldu hapisten çıkalı. Kısmet bugünmüş” ifadelerini kullandı.
Engin Alan, bir gazetecinin IŞİD’ın elindeki Türk rehinelerin serbest bırakılmasıyla ilgili hükümet ve IŞİD cephesinden farklı açıklamalar geldiğini ve bu konudaki düşüncelerini sorması üzerine şunları söyledi:
“Bu konu çok taze. Tabii herkes kendine göre değerlendirecek. Biraz daha işin aydınlanmasını beklemek lazım. Şu anda söyleyeceklerimiz, şu anda sizin söylediklerinize ilave bir spekülasyon olur. Ortada daha henüz netleşmiş bir şey yok.”
(İHA)

Son Güncelleme: 20.09.2014 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<