’’Partileri millet kapatır ve tam kapatır’’

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, “Partileri millet kapatır ve tam kapatır. AK Parti, 2010 anayasa değişikliğinde parti kapatmayı tarihe gömmek istedi. Ancak bugünkü muhalefetin tamamı hep bir ağızdan karşı çıkmıştı” dedi....

05 Mart 2015 Perşembe 23:41
’’Partileri millet kapatır ve tam kapatır’’
AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, “Partileri millet kapatır ve tam kapatır. AK Parti, 2010 anayasa değişikliğinde parti kapatmayı tarihe gömmek istedi. Ancak bugünkü muhalefetin tamamı hep bir ağızdan karşı çıkmıştı” dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, CHP ve MHP’nin kapatılma iddialarıyla ilgili, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan açıklamalarda bulundu. Siyasi partilerin kapatılmasına karşı olduklarını belirten Kuzu, “Seçime çeyrek kala muhalefet partileri panik atakta. Neymiş! CHP ve MHP kapatılacakmış. Partileri millet kapatır ve tam kapatır. AK Parti, 2010 anayasa değişikliğinde parti kapatmayı tarihe gömmek istedi. Ancak bugünkü muhalefetin tamamı hep bir ağızdan karşı çıkmıştı. Bugün biri çıkıp ‘Benim partim kapatılacak; hazırlık var’ diyorsa, Ona ‘İyi misin’ diye sormak gerekir. Artık partiler rüyada bile kapatılamaz. Biz partilerin kapatılmasını asla kabul etmeyiz. Ancak bugün ‘Bizim partimiz kapatılacak’ diyen CHP, AK Parti’nin kapatılma davasını alkışlamıştı” ifadelerini paylaştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<