banner359

Seferioğlu: “Milletin üzerinde bir irade kabul etmiyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Seferioğlu, milletin üzerinde bir iradeyi kabul etmediklerini söyledi.Referandum çalışmalarına İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneğini ziyaret ederek devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e...

12 Nisan 2017 Çarşamba 11:11
Seferioğlu: “Milletin üzerinde bir irade kabul etmiyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Seferioğlu, milletin üzerinde bir iradeyi kabul etmediklerini söyledi.

Referandum çalışmalarına İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneğini ziyaret ederek devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Seferioğlu da eşlik etti. Ziyarette konuşan Seferioğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi, ama halka güvenmiyor. Diyor ki ‘Seni denize dökerim.’ Nereye döküyorsun? Milletin üzerinde bir irade kabul etmiyoruz. Onlar biliyorlar, 1950’den sonra iktidar yüzü görmediler, bu kafayla göremeyecekler de. Milletvekili ve belediye başkanı olabilirsiniz, ama muhtar seçilmek zordur. Muhtarlar bağımsızdır. O yüzden sadece yönetim değil, kanaat önderi özelliğiniz vardır. Bazıları muhtarlıklar kapatılacak diyor. Muhtarlıklara ekonomik katkıda bulunan Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.

“Bu memlekette güçlü iktidarlar ne zaman çıktıysa büyük yatırımlar yapılmış” diyen Yıldız Seferioğlu, “Koalisyonlar ne zaman çıktıysa büyük yatırımların çöpe atıldığı dönem olmuştur. Koalisyon ortaklığı ile hükümet kuramazsınız. Artık millet hükümeti kuracak. Tek adam diyorlar, yüzde 50 oy alan bir lidere tek adam denir mi? Bize Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir adam gelirse ne olacak diyorlar. Yüzde 50 oy alan biri Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir adam olamaz. Alırsa da mesele yok zaten. Toplumun içinden çıkan biri olmuş olacak. Biz de onu arzuluyoruz. Yani pazarlıklarla, milletvekili transferleriyle geçici bir iktidar çıkacağına, yüzde 50 oy almış bir iktidar ortaya çıksın. Herkes evet demek zorunda değil. Asla onlara terörist falan da demiyoruz. Şunu da net söylüyoruz; Kandil diyor ki, hayır demezseniz bizi yok edecekler. Bunlar hayır diyorlarsa bir düşünmek lazım. HDP’ye, PKK’ya yarayan millete yarar mı? Menfaatlerimiz çatışır. Dolayısıyla evet diyen, hayır diyen kadar meşrudur. Ama teröristlerin tamamı da hayır diyor. Pazar günü seçimler olacak. Mahallelerinizde, köylerinizde yaşlılar varsa biz teşkilatımız ile kendi arabalarımız ile onları oy kullanacakları yere götürürüz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<