banner359

Şehide son görev

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Gülmez, Erzurum’un Horasan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde cinnet getiren bir askerin piyade tüfeğiyle vurarak aynı nöbet...

28 Şubat 2015 Cumartesi 12:53
Şehide son görev
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Gülmez, Erzurum’un Horasan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde cinnet getiren bir askerin piyade tüfeğiyle vurarak aynı nöbet mevzisinde şehit ettiği Piyade Uzman Çavuş Uğur Gülmez, Horasan Ortaköy Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede şehidin yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<