Torun: "Taahhütlerimizi Yerine Getirmek İçin Çalışıyoruz"

Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, İlçe Başkanları İle Toplantıda Buluştu.

09 Şubat 2016 Salı 16:13
Torun: "Taahhütlerimizi Yerine Getirmek İçin Çalışıyoruz"
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe başkanları ile toplantıda buluştu.
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe başkanları ile toplantıda bir araya gelerek, gündemi değerlendirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve il yöneticilerinin de katıldığı toplantı Doburca Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan İl Başkanı Torun, düzenli aralıklarla gerçekleştirdikleri toplantılarla gündem konularını ele alarak, Bursa halkının beklentilerini değerlendirdiklerini ve planlarını bu beklentilere göre şekillendirdiklerini söyledi.
1 Kasım seçimlerinin ardından AK Parti Hükümeti’nin çalışmalarına hızlı başladığını vurgulayan Torun, kısa vadede halka verilen taahhütlerin tutulduğunu ve seçim vaatlerinin gerçeğe dönüştürülerek millete verilen daha güçlü bir Türkiye hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını söyledi. Torun, “Ülkemizin çevresinde oynanan oyunları herkes görüyor. Biz güçlü bir ülke olmak zorundayız çünkü yalnızca kendi milleti için değil ümmet için, bütün mazlum ve mağdur halklar için çabalayan bir anlayışımız var. Bu anlayış, AK Parti iktidarları ile pekişti ve halkımızın inancı ülke yönetiminde vücut buldu. Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bizler AK Parti Bursa teşkilatları olarak bu yolda üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<