’’Yine boyundan büyük laflar etmiş’’

Bahçeli: MHP Lideri Bahçeli, "Davutoğlu dün Manisa’da yine boyundan büyük laflar etmiş, bir kez daha bize saldırmıştır. Bu uyduruk ve uydu Başbakan bizi yasa dışı terör örgütleriyle aynı hizada gösterme küstahlığına soyunmuştur"...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 19:21
’’Yine boyundan büyük laflar etmiş’’
Bahçeli: MHP Lideri Bahçeli, "Davutoğlu dün Manisa’da yine boyundan büyük laflar etmiş, bir kez daha bize saldırmıştır. Bu uyduruk ve uydu Başbakan bizi yasa dışı terör örgütleriyle aynı hizada gösterme küstahlığına soyunmuştur" dedi.
Yozgat mitinginin ardından karayolu ile Sivas’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde partililere hitap etti. Bahçeli, “Yiğidin harman olduğu Sivas bu defa emin ve kararlı adımlarla yürüyeceğinin müjdesini vermektedir. Durursak Türkiye’yi acı verici gelişmeler beklemektedir. Ayakkabı kutularına tomar tomar dolar ve euro saklayan haramzadeler yürüyüşümüzden korkmaktadır. Kollarına yüz binlerce lira değerindeki rüşvet saati takanlar yürümemizden ürkmektedir. Cumhuriyete reklam arası diyen yıkım aktörleri ihanet filminin devamını istemektedir. Cumhuriyet şehri ve Cumhuriyetin temelinin atıldığı kongre binasının önünde utanmadan Kuva-yi Milliye ruhundan bahseden müflis ve ahlaksız siyaset erbabı hala Sivas’tan destek beklemektedir. Davutoğlu, kendilerinin 3’üncü Kuva-yi Milliye olduklarını sık sık tekrarlamaktadır. Ne var ki ben kendisini uyarmış ve demiştim ki AKP bu devrin Kuva-yi İnzibatiye’sidir. AKP Mondros havarisi, Sevr hayranı, batıl ve yabancı planların takipçisidir” dedi.

"DAVUTOĞLU GEOMETRİYE MERAK SARMIŞ"
Başbakan Ahmet Davuoğlu’nun Manisa’da yaptığı konuşmada MHP’ye saldırdığını söyleyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Davutoğlu dün Manisa’da yine boyundan büyük laflar etmiş, bir kez daha bize saldırmıştır. Bu uyduruk ve uydu Başbakan bizi yasa dışı terör örgütleriyle aynı hizada gösterme küstahlığına soyunmuştur. Anlaşılan geometriye merak salmış ve Milliyetçi Hareket’i de içine dahil ettiği altıgenle mücadele ettiklerini hezeyan nöbetleri eşliğinde iddia etmiştir. Davutoğlu PKK’yla geçirdiği balayı günlerine şimdilerde nazlanarak sırt dönmüştür. DHKP-C terör örgütüyle gizli kapaklı işveren taşeron ilişkilerini inkara kalkışmıştır. HDP ile can ciğer kuzu sarması oldukları günleri ise ne hikmetse unutmuştur. Başbakan Davutoğlu’nun bizimle aklının ermediği bir geometri polemiğine girmesi bir defa aymazlık ve hafifliktir. Sayın Davutoğlu, geometriye merak sardıysan önce daire ve çemberden başlayacaksın. Daire ve çember aynı zamanda sıfır sayısını ifade eder. Bunun için gideceğin yer bellidir. Villasındaki haram rüşvet paralarını çocuklarına sıfırlatan Beştepe’ye soracaksın. Üçgen arıyorsan, uzaklara gitmene gerek yok, hemen yanı başında bulacaksın. Kutucu, kasacı eski bakanlarının, rüşvetçi İranlı karanlık simanın ve havuzcu yandaş işadamlarının rüşvet üçgenini göreceksin. Altıgen istiyorsan PKK-HDP-İmralı canisi, Barzani ve DHKP-C ile içine girdiğin kabın şekline bakacaksın. Sayın Davutoğlu, temsil ettiğin siyasi zihniyeti en iyi özetleyecek geometrik şekil bil ki yamuktur. Siyasetteki yamuk örneğini de aynaya bakınca göreceksin. Bizim siyasi çizgimiz ortadadır. Milliyetçi Hareket ne paralelcidir, ne rüşvetçidir, ne de kumpasçıdır. Bizim mayamızda ve meşrebimizde; yetim hakkına el uzatmak, para sıfırlamak ve rüşvet yemek zilleti yoktur. Bizim komplo ve tezgahla işimiz olmaz, kumpas ortaklarımız da olmamıştır. Paralel, parabol, altıgen, çokgen ve diğer geometrik şekiller bize yabancıdır.”

“DAVUTOĞLU VE HÜKÜMETİ SARAYA TUTSAKTIR”
Konuşmasında Davuoğlu’na yüklenmeye devam eden Bahçeli, “Kıvırmak AKP’ye has bir zillettir. Çarkçılık Davutoğlu ve Erdoğan’ın ustalık alanıdır. Hısım, dünür ve akrabalara ihaleler peşkeş çekilirken Davutoğlu sessizdir. 1 milyar 370 milyon liraya kaçak ve karanlık saray dikilirken Davutoğlu şantiye bekçisidir. Gemiler yüzerken, rüşvet ağı vızır vızır çalışırken, Hazine’ye hortum bağlanırken Davutoğlu 17-25 Erdoğan’ın arkasına saklanmıştır. Davutoğlu ve hükümeti saraya tutsaktır. Erdoğan, Davutoğlu’nun iradesini mühürlemiştir. AKP’nin Sivas’a vereceği, vaat ettiği bir geleceği de artık kalmamıştır. Başbakan’dan en alt parti kadrolarına kadar herkes başkanlık sistemi için faaliyet göstermektedir. Sivaslıyı düşünen yoktur. Sivaslı ne yemiş, ne giymiş, ne içmiş, nasıl geçinmiş iktidardaki menfaat çetesinin umurunda değildir. Sizler kıt kanaat geçinirken, onlar hırsızlıktan servetlerine servet eklemektedir. Sizler gece gündüz çalışıp çabalarken, onlar keyif ve saltanat sürmektedir. AKP’nin gündeminde Sivas hakikaten yoktur” diye konuştu. Bahçeli, iktidar olmaları halinde yapacaklarını anlatarak sözlerini noktaladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<